İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri, Türkiye’nin üçüncü büyük şehri İzmir’i keşfetmek için heyecanla yola çıktılar. Efes’in tarihi dokusunu hissetmek, Meryem Ana’yı ziyaret etmek, Şirince Köyü’nün mistik atmosferini yaşamak, Doğanbey Köyü’nde gezinmek (Aydın Söke) ve Alaçatı’nın renkli sokaklarında dolaşmak, öğrenciler için unutulmaz bir deneyim oldu.

Yoğun programları arasında zaman zaman kaybolup yorulsalar da, neşeli şarkılar eşliğinde otobüs yolculuğu yapmanın keyfiyle yorgunlukları unutuldu. Bu gezi, farklı kampüslerdeki öğrencilere bir araya gelip tanışma ve kaynaşma fırsatı sundu. Yeni arkadaşlıkların ve güzel anıların yeşerdiği bir geziye dönüştü.

İzmir’in tarihi ve doğal güzellikleriyle bütünleşen bu deneyimde emeği geçen bütün katılımcılara teşekkür ederiz.