Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu’nun 30 ve 31 Mayıs tarihlerinde Silivri, Mehmet Balcı Yerleşkesi, Akın Akkan Konferans Salonu’nda düzenlemiş olduğu “Meslek Yüksekokulu Kariyer Günleri: Akademiden Sektöre” başlıklı etkinlik kapsamında alanında uzman, akademiden ve sektörden birçok önemli isim öğrencilerle buluştu. 30 Mayıs Pazartesi sabahı açılışı yapılan program iki gün boyunca sürdü. Etkinlikte davetli konuşmacılar alan ve sektör tecrübelerini öğrencilere aktardılar. Alanında tecrübeli 20 farklı davetli ve konuşmacının katıldığı etkinlikte öğrenciler sektörel anlamda kapsamlı bilgiler edinirken aynı zamanda yanıt aradıkları soruları konuşmacılara yönlendirerek kariyerleri anlamında oldukça verimli ve etkileşimli iki gün geçirdiler.