İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri, 8 Mart 2024 Cuma günü, Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak ve Atatürk’ün kadınlara sağladığı hakları anmak amacıyla bu özel günde bir kez daha Atamızın huzurundaydık.

Atatürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunda ve yönetiminde sadece erkekler için değil, kadınlar için de eşitlik ve özgürlük mücadelesi veren öncü bir liderdi. Bu nedenle, Anıtkabir ziyaretimizde, öğrencilerimizle birlikte Atamızın huzuruna çelenk bırakarak, onun kadınlara verdiği değeri bir kez daha vurguladık. Bu anlamlı etkinlik için emeği geçen İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğr. Gör. Sevda KÖYÜSTÜ ve tüm öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız. Onların önderliğinde gerçekleştirilen bu ziyaret, öğrencilerimizin Atatürk’ün mirasına olan bağlılığını ve kadın hakları konusundaki duyarlılığını bir kez daha göstermiştir.