“18 Mayıs 2022 tarihinde Üniversitemiz Haliç Araştırma ve Uygulama Yerleşkesi’nde, Medya Kulübü ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü iş birliğinde gerçekleşen “Dijital Medya ve Spor” isimli etkinlikte, spordan medyaya, dijital yayıncılıktan sinemaya kadar birçok konu üzerine sohbet edildi. Öğr. Gör. Bahar ATMACA DEMİR’in danışmanlığında gerçekleşen söyleşinin moderatörlüğünü, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencilerinden Erencan UYSAL, moderatör yardımcılığını Kerem TIPIRDAMAZ, kameramanlığını Kemal CAN üstlenirken, Nihat COŞTÜ ve Doğukan AKSAN ise söyleşinin afiş tasarımını gerçekleştirdiler. Geleneksel medyada spor programlarından tanıdığımız ve şu sıralar “Vole” isimli YouTube kanalı üzerinden yayınlarına devam eden konuklarımız Ilgaz ÇINAR ve Serkan AKKOYUN, öğrencilerimize medya sektörü ile ilgili önemli tavsiyelerde bulundular.”